Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Χρόνια πολλά Elite!!!

Η ELITE γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας της.


Η ιδέα

Η ELITE Σχολή Ατομικών Προπονήσεων δημιουργήθηκε από δύο νέους ανθρώπους που ένιωσαν την ανάγκη να μεταδώσουν τις γνώσεις, που είναι αποτέλεσμα συνεχούς μελέτης και έρευνας, σε παιδιά που επιθυμούν τη βελτίωση των επιδόσεών τους. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ο Νίκος Τουλουπίδης και ο Χρήστος Ιωαννίδης, πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής ΑΠΘ.



Ο σκοπός
Σκοπός της σχολής είναι η συνεχής βελτίωση των αθλητών και μαθητών μέσα από συστηματική μελέτη και πρακτική εργασία. Όλες οι Προπονητικές Μονάδες έχουν συγκεκριμένο στόχο και συντάσσονται προσεκτικά για να αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 4 τομείς για τη σχολή και υπάρχει πλάνο για ανάπτυξη και δημιουργία κι άλλων τομέων.
Τομέας 1. Ατομικές Προπονήσεις Ποδοσφαιριστών
Τομέας 2. Ατομικές Προπονήσεις Τερματοφυλάκων Ποδοσφαίρου
Τομέας 3. Ατομική Βελτίωση Φυσικής Κατάστασης Αθλητών
Τομέας 4. Προετοιμασία μαθητών για εισαγωγή σε ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κλπ.

Οι Υπεύθυνοι

Οι υπεύθυνοι της Σχολής Ατομικών Προπονήσεων "ELITE" είναι δύο νέοι σε ηλικία άνθρωποι, άρτια εκπαιδευμένοι γυμναστές, με παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες και απεριόριστη όρεξη για δουλειά. Μιλάμε για τον Νίκο Τουλουπίδη και τον Χρήστο Ιωαννίδη.
Η γνωριμία έγινε στις Σέρρες, όπου και οι δύο φοίτησαν στο ΤΕΦΑΑ Σερρών. Στη συνέχεια, το γεγονός ότι κατάγονται από την ίδια περιοχή τους έφερε ακόμη πιο κοντά, ενώ συνεργάστηκαν το 2013 και στη νεοϊδρυθείσα Σχολή Ποδοσφαίρου του Νίκου Τουλουπίδη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Η μοίρα τους έφερε ως δίδυμο και στην Β' ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης την περίοδο 2014-2015, κι εκεί έδεσε το γλυκό! Δημιουργήθηκε μία σχέση αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού, ενώ στο προπονητικό κομμάτι είναι φανερό ότι αποτελούν μία πολύ δυνατή αλυσίδα, με κρίκους τη γνώση, τη μελέτη και την αγάπη για αυτό που κάνουν.
Έτσι λοιπόν έγινε πράξη και μία σκέψη που είχαν καιρό πριν, δηλαδή η δημιουργία μία σχολής για την ατομική βελτίωση αθλητών, που θα απείχε πολύ από την ομαδική προπόνηση, με εξειδικευμένα προγράμματα και συνεχή ανάπτυξη υπηρεσιών. Η "προσφορά" στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι το ζητούμενο και αυτό αφουγκράστηκαν οι δύο νέοι. Το μόνο που μένει είναι να δούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Το σίγουρο είναι ότι θα κατακτήσουν πολλά μαζί και έχοντας ως αρχή τη σωστή και μελετημένη δουλειά, επιθυμούν να βοηθήσουν και να προσφέρουν. 

Απολογισμός
Στα 5 χρόνια λειτουργίας της Σχολής μας καταφέραμε πολλά περισσότερα από αυτά που θέλαμε, και ίσως περιμέναμε:
  • Κάναμε το αδύνατο, προσιτό. Κάτι που για πολλές οικογένειες είναι απλησίαστο, εμείς καταφέραμε να το κάνουμε δυνατό. Οι ατομικές προπονήσεις δεν αποτελούν για εμάς είδος πολυτελείας!
  • Μεγαλώσαμε την τεχνική μας ομάδα. Πολλοί πιστεύουν ότι τα πολλά καρπούζια θέλουν και πολλά χέρια. Εμείς δεν το φοβηθήκαμε, και για αυτό είναι δίπλα μας 6 άξιοι συνεργάτες-εκπαιδευτές!
  • Δημιουργία νέων υπηρεσιών. Περισσότερες από 5 υπηρεσίες λαμβάνουν χώρα στην Elite, καθιστώντας την Νο1 αθλητικό φορέα που προσφέρει τόσες υπηρεσίες. Με σοβαρότητα συνεχίζουμε την ανάπτυξη κι άλλων υπηρεσιών!
  • Περισσότεροι από 60 αθλητές-μαθητές συμμετέχουν στα προγράμματα μας. Με ελάχιστες προωθητικές ενέργειες και με σημαία την αγάπη του κόσμου, βλέπουμε κάθε χρόνο ακόμη και περισσότερους να αθλούνται δίπλα μας. Νιώθουμε ευλογημένοι για την ποιότητα των παιδιών που έρχονται δίπλα μας!
  • Δημιουργήσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού. Το σημαντικότερο όλων είναι η αγάπη και ο σεβασμός που λαμβάνουμε από όλους τους ανθρώπους που ήρθαν δίπλα μας. Η βοήθεια και η στήριξη τους μας κάνουν πιο δυνατούς.
Σας ευχαριστούμε  για όλα!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου