Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Ο GK Coach Nikolaidis στην ELITE


H Elite Σχολή Ατομικής Βελτίωσης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κο Κώστα Νικολαΐδη, εκπαιδευτή τερματοφυλάκων.

Ως ποδοσφαιριστής έχει παρουσία σε ομάδες της ΕΠΣΜ (Μακεδών Ευόσμου, Δόξα Ελπίδος, ΑΜΣ Νικόπολη & Ποντιακό Πολυδενδρίου), ενώ προπονητικά έχει να παρουσιάσει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό με πολλές προπονητικές μονάδες σε ακαδημίες και σχολές (Kandas Keeper Academy, Bebides Ιωνίας, Εθνικός Μετεώρων, Foul Training & Ιωνικό).

Ανήκει στη νέα γενιά εκπαιδευτών, με όρεξη για δουλειά, μελέτη και συνεχή εξέλιξη. Είναι κάτοχος UEFA C και διατηρεί τη δική του Σχολή Ατομικών Προπονήσεων σε συνεργασία με τον Εθνικό Μετεώρων.

Δήλωση καλωσορίσματος από τον Υπεύθυνο της Σχολής κο Τουλουπίδη:

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον κο Νικολαΐδη στην οικογένεια μας. Ο Κώστας είναι ένα νέο παιδί, όπως και όλοι μας στην Elite, φιλόδοξος και εξελίξιμος. Ανήκει στη νέα γενιά που μελετά και εξελίσσεται. Η Elite μένει πιστή στις αξίες της και κάνει συνεργασίες με νέους εκπαιδευτές θέλοντας να αναδείξει μέσα από την υγιή προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο το ταλέντο που υπάρχει στον χώρο των προπονητών-εκπαιδευτών. Είναι η ώρα να βγει η νέα γενιά μπροστά και αυτό δεν το επιτρέπουν οι διάφορες συνθήκες στην πόλη μας. Η Elite θα συνεχίσει την προσπάθεια της για την ανάδειξη του νέου και πιο ικανού εκπαιδευτή."

Κώστα καλώς ήρθες στην οικογένεια της Elite!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου