Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ανανεωμένη η ELITE Σχολή Ατομικών Προπονήσεων


Κάνοντας μία ανασκόπηση και βλέποντας λίγο πίσω, πηγαίνουμε στον Οκτώβριο του 2014, όταν και ξεκίνησε η ιδέα της Elite. Ήταν μία σκέψη που δουλευόταν για καιρό από τους δύο υπεύθυνους με ένα 5ετές πλάνο ανάπτυξης υπηρεσιών, το οποίο προβλέπει πως κάθε χρόνο θα βελτιώνονται οι υπηρεσίες προς τους φιλόδοξους νεαρούς που εγγράφονται στα προγράμματά της Σχολής.

Για την περίοδο 2014-2015 λειτούργησαν τα εξής προγράμματα:

  1. Ατομικές Προπονήσεις Ποδοσφαίρου
  2. Πρόγραμμα 12 εντατικών προπονήσεων ποδοσφαίρου
  3. Πρόγραμμα 8 Ατομικών Προπονήσεων Τερματοφυλάκων
  4. Προετοιμασία υποψήφιων μαθητών για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές σχολές κλπ

Συμμετείχαν στα προγράμματα της ELITE περισσότεροι από 30 νεαροί αθλητές και μαθητές, από τους οποίους οι 15 έμειναν και προπονήθηκαν για περισσότερο από 3 μήνες.

Για την περίοδο 2015-2016 η ELITE έχει φροντίσει τόσο για την ανάπτυξη των υπηρεσιών της, όσο και τη δημιουργία ενός δυνατού προσωπικού. Έτσι λοιπόν οι υπεύθυνοι προέβησαν:
  • στη συμφωνία με τον νεαρό προπτυχιακό γυμναστή, Δημήτρη Ραφαηλίδη, ο οποίος συμμετείχε την προηγούμενη χρονιά στα τμήματα υποψήφιων μαθητών, πετυχαίνοντας την εισαγωγή του στο ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ. 
  • στη δημιουργία οικονομικών πακέτων, αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες της εποχής
  • στη δημιουργία τμημάτων τερματοφυλάκων ανά ηλικιακή κατηγορία. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 3  τμήματα τερματοφυλάκων που στελεχώνονται στο σύνολό τους από 15 φιλόδοξους  νεαρούς.
  • στην ανανέωση της συνεργασίας με την Ακαδημία Έσπερος Τερψιθέας, για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων, αλλά και την ατομική βελτίωση κάποιων αθλητών
  • στη δημιουργία περισσότερων τμημάτων προετοιμασίας υποψήφιων μαθητών για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές σχολές, Αστυνομία κλπ
  • στη συνεργασία με ιατρό και φυσικοθεραπευτή
  • και πολλά ακόμα που δεν είναι ανακοινώσιμα εάν δεν παγιωθούν

Αυτή τη στιγμή συμμετέχουν στα προγράμματα της ELITE 28 νεαροί αθλητές και μαθητές, ενώ αυξάνονται οι εγγραφές κάθε βδομάδα.

"Είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουμε δημιουργήσει, διότι πρώτα απ'όλα βάζουμε την προσφορά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό στη δυτικής πλευράς της πόλης, ενώ θεωρούμε πολύ σημαντικό να βοηθάμε παιδιά, που έχουν σημαντικούς στόχους, να φθάσουν στην υλοποίησή τους."
Αυτά δηλώνουν οι υπεύθυνοι της ELITE, που αποτελούν "δίδυμο φωτιά στα δυτικά"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου